Characterization of sacha inchi (Plukenetia volubilis L.) oil by FTIR spectroscopy and 1H NMR. Comparison with linseed oil MD Guillén, A Ruiz, N Cabo, R Chirinos, G Pascual Journal of the American Oil Chemists' Society 80, 755-762, 2003 | 300 | 2003 |
Characterization and authentication of a novel vegetable source of omega-3 fatty acids, sacha inchi (Plukenetia volubilis L.) oil NE Maurer, B Hatta-Sakoda, G Pascual-Chagman, LE Rodriguez-Saona Food chemistry 134 (2), 1173-1180, 2012 | 220 | 2012 |
Sustitución parcial de harina de trigo Triticum aestivum L. por harina de kiwicha Amaranthus caudatus L., usando el método directo y esponja y masa, en la elaboración de pan G Pascual Chagman, J Zapata Huamán Revista de la sociedad química del Perú 76 (4), 377-388, 2010 | 71 | 2010 |
Extracción y caracterización de aceite de sacha inchi (Plukenetia volubilis L.) G Pascual, M Mejía Anales Científicos UNALM 42, 146-160, 2000 | 68 | 2000 |
Effect of tomato (Solanum lycopersicum L.) lycopene-rich extract on the kinetics of rancidity and shelf-life of linseed (Linum usitatissimum L.) oil MAV Condori, GJP Chagman, M Barriga-Sanchez, LFV Vilchez, S Ursetta, ... Food chemistry 302, 125327, 2020 | 60 | 2020 |
Evaluación de los factores en el desamargado de tarwi (Lupinus mutabilis Sweet) A Gutierrez, M Infantes, G Pascual, J Zamora Agroindustrial Science 6 (1), 145-149, 2016 | 54 | 2016 |
Caracterización de aceites, tortas y harinas de frutos de Ungurahui (Jessenia polycarpa) y Aguaje (Mauritia flexuosa L.) de la Amazonía Peruana F Quispe Jacobo, M Ayala Rojas, G Ingunza Reyes, E Landeo Pino, ... Revista de la Sociedad Química del Perú 75 (2), 243-253, 2009 | 19 | 2009 |
Obtención de un aislado proteico de torta de Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) y evaluación de sus propiedades tecno-funcionales J Mercado, C Elias, GJ Pascual Anales científicos 76 (1), 160-167, 2015 | 16 | 2015 |
Lupinus mutabilis oil obtained by expeller press: Yield, physicochemical characterization, antioxidant capacity, fatty acids and oxidative stability analyses= Aceite de Lupinus … G Pascual-Chagman, J Santa-Cruz-Olivos, A Hidalgo, F Benavente, ... Scientia Agropecuaria 12 (2), 219-227, 2021 | 13 | 2021 |
El mito del progreso JM Pascual Universidad de Málaga, 2007 | 11 | 2007 |
Goldenberry (Physalis peruviana L.) seed oil: press extraction, optimization, characterization, and oxidative stability PP Ugarte-Espinoza, V Delgado-Soriano, L Estivi, A Hidalgo, ... Italian Journal of Food Science 33 (4), 107-117, 2021 | 10 | 2021 |
Efecto del tratamiento enzimático de la semilla de moringa (Moringa oleífera) sobre las características físico-químicas del aceite obtenido por extracción con prensa expeller J Fernández, G Pascual, M Silva-Jaimes, B Salvá, A Guevara, C Encina Scientia Agropecuaria 9 (3), 371-380, 2018 | 9 | 2018 |
Aceite de Lupinus mutabilis obtenido por prensa expeller: Análisis de rendimiento, caracterización fisicoquímica, capacidad antioxidante, ácidos grados y estabilidad oxidativa G Pascual-Chagman, J Santa-Cruz-Olivos, A Hidalgo, F Benavente, ... Scientia Agropecuaria 12 (2), 219-227, 2021 | 7 | 2021 |
Assessment of the factors in the debittering of tarwi (Lupinus mutabilis Sweet) A Gutiérrez, M Infantes, G Pascual, J Zamora Agroindustrial Science 5, 2016 | 6 | 2016 |
Fatty Acid Profile and Chemical Composition of Oil from Six Varieties of Lupine (Lupinus mutabilis) Consumed in Peru A Sotelo-Méndez, G Pascual-Chagman, J Santa-Cruz-Olivos, ... Journal of Food Quality 2023 (1), 3531839, 2023 | 5 | 2023 |
Efecto del tratamiento enzimático de la semilla de moringa (Moringa oleifera) sobre las características físico-químicas del aceite obtenido por extracción con prensa expeller J Fernández Sobrados, G Pascual Chagman, MI Silva Jaimes, ... Scientia Agropecuaria 9 (3), 371-380, 2018 | 5 | 2018 |
Effect of the debittered of Moringa seed cake (Moringa oleifera) on its proximal composition and its nutritional and toxicological profile. MI Silva Jaimes, FE Cibej López, B SalváRuíz, A Guevara Perez, ... | 5 | 2018 |
Protein isolated from cake of sacha inchi (Plukenetia volubilis L.) and evaluation of its techno-functionals properties J Mercado, C Elías Peñafiel, G Pascual An. Científicos 76, 160-167, 2015 | 5 | 2015 |
Changes in colour, tocopherols and carotenoids during the germination of lupin seeds L Estivi, GJP Chagman, JESC Olivos, P Savasi, A Brandolini, A Hidalgo Journal of Food Composition and Analysis 124, 105682, 2023 | 3 | 2023 |
Efecto del desamargado de la torta de semilla de moringa (Moringa oleífera) sobre su composición proximal y su perfil nutricional y toxicológico MI Silva Jaimes, FE Cibej López, B Salvá Ruíz, A Guevara Pérez, ... Scientia Agropecuaria 9 (2), 247-257, 2018 | 3 | 2018 |