Effects of soy protein on physical and rheological properties of wheat starch PD Ribotta, A Colombo, AE León, MC Añón Starch‐Stärke 59 (12), 614-623, 2007 | 127 | 2007 |
Enzymatic modifications of pea protein and its application in protein–cassava and corn starch gels PD Ribotta, A Colombo, CM Rosell Food hydrocolloids 27 (1), 185-190, 2012 | 100 | 2012 |
A comparative study of physicochemical tests for quality prediction of Argentine wheat flours used as corrector flours and for cookie production A Colombo, GT Pérez, PD Ribotta, AE León Journal of cereal science 48 (3), 775-780, 2008 | 95 | 2008 |
Differential scanning calorimetry (DSC) studies on the thermal properties of peanut proteins A Colombo, PD Ribotta, AE LEOn Journal of agricultural and food chemistry 58 (7), 4434-4439, 2010 | 74 | 2010 |
Rheological and calorimetric properties of corn‐, wheat‐, and cassava‐starches and soybean protein concentrate composites A Colombo, AE León, PD Ribotta Starch‐Stärke 63 (2), 83-95, 2011 | 47 | 2011 |
Active packaging from triticale flour films for prolonging storage life of cherry tomato L Aragüez, A Colombo, R Borneo, A Aguirre Food Packaging and Shelf Life 25, 100520, 2020 | 42 | 2020 |
Triticale flour films added with bacteriocin-like substance (BLIS) for active food packaging applications E Salvucci, M Rossi, A Colombo, G Pérez, R Borneo, A Aguirre Food Packaging and Shelf Life 19, 193-199, 2019 | 30 | 2019 |
Thermal and rheological behavior of peanut protein concentrate and starch composites A Colombo, PD Ribotta, AE León Journal of the American Oil Chemists' Society 91, 1911-1920, 2014 | 6 | 2014 |
Aplicación de electroforesis capilar para la caracterización de gliadinas de trigos argentinos A Colombo, PD Ribotta, AE León Agriscientia 25 (2), 57-64, 2008 | 5 | 2008 |
Emprendimientos de la economía del conocimiento. Rol del financiamiento público en la provincia de Córdoba, Argentina A Colombo, ML Talbot-Wright Revista Perspectiva Empresarial 8 (2), 65-76, 2021 | 3 | 2021 |
Propiedad intelectual y emprendimientos tecnológicos. Casos de emprendimientos de la ciudad de Córdoba, Argentina L Talbot-Wright, A Colombo Revista Perspectiva Empresarial 6 (1), 129-136, 2019 | 2 | 2019 |
Intellectual property and technological entrepreneurships. Entrepreneurship cases in the city of Cordoba, Argentina/Propiedad intelectual y emprendimientos tecnologicos. Casos … L Talbot-Wright, A Colombo Revista Perspectiva Empresarial 6 (1), 129-137, 2019 | 1 | 2019 |
Plan estratégico para el desarrollo del emprendedorismo científico tecnológico en la Universidad Nacional de Córdoba A Colombo Universidad Tecnológica Nacional. Facultad Regional Córdoba. Dirección de …, 2018 | 1 | 2018 |
La propiedad intelectual en emprendimientos tecnológicos de Córdoba. Un análisis de diagnóstico e información para la gestión. A Colombo Universidad Siglo 21, 2021 | | 2021 |
Propiedad intelectual y emprendimientos tecnológicos. Casos de emprendimientos de la ciudad de Córdoba, Argentina. A Colombo, L Talbot-Wright RPE, 2019 | | 2019 |
Estabilidad oxidativa de blends de aceite de chía con aceites vegetales no tradicionales MG Bordón, C Penci, MA Marín, P Ribotta, M Martinez Editorial UMaza, 2017 | | 2017 |
Asistencia a emprendedores universitarios en la formulación de proyectos para la búsqueda de financiamiento ML Talbot Wright, A Colombo Red Vitec, 2014 | | 2014 |
El tiempo de la innovación abierta II: innovación en Argentina y el paradigma de la innovación abierta A Colombo, PD Ribotta Edigar, 2014 | | 2014 |
Experiencias relevantes de emprendedorismo: Convocatoria Tecnoemprendedores de la Incubadora de Empresas de la Universidad Nacional de Córdoba (UNC) A Colombo, ML Talbot Wright, G Piazza, P Manzo VII Jornadas de Vinculación Universidad-Industria (JUI)-JAIIO 42 (2013), 2013 | | 2013 |
El tiempo de la innovación abierta I: Fuerzas impulsoras de la innovación en el contexto mundial A Colombo, PD Ribotta, S Saguy Edigar, 2013 | | 2013 |