Follow
Andres Colombo
Andres Colombo
Universidad Nacional de Córdoba. Universidad Empresarial Siglo 21
Verified email at unc.edu.ar
Title
Cited by
Cited by
Year
Effects of soy protein on physical and rheological properties of wheat starch
PD Ribotta, A Colombo, AE León, MC Añón
Starch‐Stärke 59 (12), 614-623, 2007
1272007
Enzymatic modifications of pea protein and its application in protein–cassava and corn starch gels
PD Ribotta, A Colombo, CM Rosell
Food hydrocolloids 27 (1), 185-190, 2012
1002012
A comparative study of physicochemical tests for quality prediction of Argentine wheat flours used as corrector flours and for cookie production
A Colombo, GT Pérez, PD Ribotta, AE León
Journal of cereal science 48 (3), 775-780, 2008
952008
Differential scanning calorimetry (DSC) studies on the thermal properties of peanut proteins
A Colombo, PD Ribotta, AE LEOn
Journal of agricultural and food chemistry 58 (7), 4434-4439, 2010
742010
Rheological and calorimetric properties of corn‐, wheat‐, and cassava‐starches and soybean protein concentrate composites
A Colombo, AE León, PD Ribotta
Starch‐Stärke 63 (2), 83-95, 2011
472011
Active packaging from triticale flour films for prolonging storage life of cherry tomato
L Aragüez, A Colombo, R Borneo, A Aguirre
Food Packaging and Shelf Life 25, 100520, 2020
422020
Triticale flour films added with bacteriocin-like substance (BLIS) for active food packaging applications
E Salvucci, M Rossi, A Colombo, G Pérez, R Borneo, A Aguirre
Food Packaging and Shelf Life 19, 193-199, 2019
302019
Thermal and rheological behavior of peanut protein concentrate and starch composites
A Colombo, PD Ribotta, AE León
Journal of the American Oil Chemists' Society 91, 1911-1920, 2014
62014
Aplicación de electroforesis capilar para la caracterización de gliadinas de trigos argentinos
A Colombo, PD Ribotta, AE León
Agriscientia 25 (2), 57-64, 2008
52008
Emprendimientos de la economía del conocimiento. Rol del financiamiento público en la provincia de Córdoba, Argentina
A Colombo, ML Talbot-Wright
Revista Perspectiva Empresarial 8 (2), 65-76, 2021
32021
Propiedad intelectual y emprendimientos tecnológicos. Casos de emprendimientos de la ciudad de Córdoba, Argentina
L Talbot-Wright, A Colombo
Revista Perspectiva Empresarial 6 (1), 129-136, 2019
22019
Intellectual property and technological entrepreneurships. Entrepreneurship cases in the city of Cordoba, Argentina/Propiedad intelectual y emprendimientos tecnologicos. Casos …
L Talbot-Wright, A Colombo
Revista Perspectiva Empresarial 6 (1), 129-137, 2019
12019
Plan estratégico para el desarrollo del emprendedorismo científico tecnológico en la Universidad Nacional de Córdoba
A Colombo
Universidad Tecnológica Nacional. Facultad Regional Córdoba. Dirección de …, 2018
12018
La propiedad intelectual en emprendimientos tecnológicos de Córdoba. Un análisis de diagnóstico e información para la gestión.
A Colombo
Universidad Siglo 21, 2021
2021
Propiedad intelectual y emprendimientos tecnológicos. Casos de emprendimientos de la ciudad de Córdoba, Argentina.
A Colombo, L Talbot-Wright
RPE, 2019
2019
Estabilidad oxidativa de blends de aceite de chía con aceites vegetales no tradicionales
MG Bordón, C Penci, MA Marín, P Ribotta, M Martinez
Editorial UMaza, 2017
2017
Asistencia a emprendedores universitarios en la formulación de proyectos para la búsqueda de financiamiento
ML Talbot Wright, A Colombo
Red Vitec, 2014
2014
El tiempo de la innovación abierta II: innovación en Argentina y el paradigma de la innovación abierta
A Colombo, PD Ribotta
Edigar, 2014
2014
Experiencias relevantes de emprendedorismo: Convocatoria Tecnoemprendedores de la Incubadora de Empresas de la Universidad Nacional de Córdoba (UNC)
A Colombo, ML Talbot Wright, G Piazza, P Manzo
VII Jornadas de Vinculación Universidad-Industria (JUI)-JAIIO 42 (2013), 2013
2013
El tiempo de la innovación abierta I: Fuerzas impulsoras de la innovación en el contexto mundial
A Colombo, PD Ribotta, S Saguy
Edigar, 2013
2013
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20