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Paula Ardiles Álvarez
Paula Ardiles Álvarez
Universidad de Antofagasta
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Biochemical composition and phycoerythrin extraction from red microalgae: A comparative study using green extraction technologies
P Ardiles, P Cerezal-Mezquita, F Salinas-Fuentes, D Órdenes, G Renato, ...
Processes 8 (12), 1628, 2020
542020
Scielo
M Vivanco, P Ardiles, D Castillo, L Puente
Obtenido de Scielo: http://scielo. sld. cu/scielo. php, 2017
102017
Tecnología emergente: Campo de pulsos eléctricos (PEF) para el tratamiento de alimentos y su efecto en el contenido de antioxidantes
D Vivanco, P Ardiles, D Castillo, L Puente
Revista chilena de nutrición 48 (4), 609-619, 2021
82021
Biochemical composition and phycoerythrin extraction from red microalgae: a comparative study using green extraction technologies. Processes 8 (12): 1628
P Ardiles, P Cerezal-Mezquita, F Salinas-Fuentes, D Órdenes, G Renato, ...
52020
Emerging technology: Pulsed electric fields (PEF) for food treatment and its effect on antioxidant content
D Vivanco, P Ardiles, D Castillo, L Puente
Rev. Chil. Nutr 48, 609-619, 2021
32021
Variability of Omega-3/6 Fatty Acid Obtained Through Extraction-Transesterification Processes from Phaeodactylum tricornutum
MC Ruiz-Dominguez, C Toledo, D Órdenes, C Vílchez, P Ardiles, J Palma, ...
Acta Chimica Slovenica 68 (3), 629-637, 2021
12021
Tecnología emergente: Campo de pulsos eléctricos (PEF) para el tratamiento de alimentos y su efecto en el contenido de antioxidantes
DA Vivanco Gatica, P Ardiles, DR Castillo Benites, LA Puente Diaz
Soc Chilena Nutricion, 2021
2021
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Artículos 1–7