Seguir
Wahyuningsih
Wahyuningsih
Dirección de correo verificada de mail.unnes.ac.id
Título
Citado por
Citado por
Año
Chemical purification of Gunungpati elephant foot yam flour to improve physical and chemical quality on processed food
O Paramita, W Wahyuningsih, M Ansori
AIP Conference Proceedings 1818 (1), 2017
12017
The influence of chemical methods (acid modification) on elephant foot yam flour to improve physical and chemical quality on processed food
O Paramita, W Wahyuningsih, M Ansori
AIP Conference Proceedings 1941 (1), 2018
2018
STUDI PENELUSURAN ALUMNI PROGRAM STUDI PKK S1 KONSENTRASI TATA BOGA JURUSAN PENDIDIKAN KESEJAHTERAAN KELUARGA FAKULTAS TEKNIK UNIVERSITAS NEGERI SEMARANG
R Nurlaila Rachmi
UNIVERSITAS NEGERI SEMARANG, 2015
2015
Penerapan Metode Tutor Sebaya Untuk Meningkatkan Keterampilanprepare Dantable Set Up Dalam Mata Kuliah Tata Hidang
W Wahyuningsih
Jurnal Penelitian Pendidikan 28 (1), 2011
2011
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–4