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Juan Carlos Valdivieso
Juan Carlos Valdivieso
PhD. Universidad San Francisco de Quito. Instituto de Patrimonio y Turismo Sostenible
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Cited by
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Year
Efficient management capacity evaluation of tourism in protected areas
JC Valdivieso, PFJ Eagles, JC Gil
Journal of Environmental Planning and Management 58 (9), 1544-1561, 2015
552015
“Rethink and reset” tourism in the Galapagos Islands: Stakeholders' views on the sustainability of tourism development
DV Burbano, JC Valdivieso, JC Izurieta, TC Meredith, D Quiroga Ferri
Annals of Tourism Research Empirical Insights 3 (2), 100057, 2022
502022
An Exploratory Study: The importance of Human Resources in Hotel Performance in the Galapagos Islands
JC Valdivieso, E Tapia, P Endara, D Ramia, C Azanza
Journal of Human Resources in Hospitality and Tourism 20 (4), 589-610, 2021
82021
Stakeholders´ Motivation to Adopt Corporate Social Responsibility practices in the lodging Industry in an Island Destination: Case study of the Balearic Islands
JC Valdivieso
Int. J. Tourism Policy 9 (2), 79-98, 2019
72019
Ecuador y sus Islas Galápagos: Guía Samana para Viajeros
JC Valdivieso, S Riofrío, LA Riofrío, V Valdivieso, H Ojeda, D Valdivieso
Cuatro Vientos SCC, 2010
4*2010
Creación de un modelo económico estándar de capacidad de gestión eficiente para áreas protegidas
JC Valdivieso
Universitat Politècnica de Catalunya, 2014
22014
Evaluation of the Impact of Policymakers’ Decisions in the Management Capacity of Protected Areas: Efficiency Evidence from Five Countries
JC Valdivieso, PFJ Eagles, JC Gil
Environmental Management 71 (2), 274 - 284, 2023
12023
El impacto de la declaración de Baluarte del Cangrejo Azul en su cadena de valor en Muisne, Ecuador
R Villota, E Tapia, D Chacón, JC Valdivieso
Turismo y Patrimonio 18, 113-129, 2022
2022
Biodiversidad, cocina e identidad de los pueblos afroecuatorianos
E Tapia Merino, JC Valdivieso, S Navas Borja, DF Cisneros-Heredia, ...
USFQ Press y Fundación ACUA 1, 254, 2022
2022
Un breve paso por la historia de la gastronomía ecuatoriana
JC Valdivieso
Mikuna: cocina tradicional ecuatoriana, 11-14, 2021
2021
Identidad cultural y gastronómica de pueblos y nacionalidades del Ecuador
JC Valdivieso
¡A Comer! Recetario Ilustrado de los Pueblos del Ecuador 1, 175, 2019
2019
Samanita Exploradores del Ecuador: Guía para niñas y niños viajeros
JC Valdivieso, S Riofrío
Cuatro Vientos SCC 1, 86, 2016
2016
Corporate social responsibility in the tourism industry: evidence from the hotel industry in the Balearic Islands
JC Valdivieso
Universitat Autònoma de Barcelona, 2010
2010
The impact of the declaration of the Blue Crab presidium on its value chain in Muisne, Ecuador
R Villota, E Tapia, D Chacón, JC Valdivieso
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